Jeroen Overmeer (N-VA Diest) op Vlaamse lijst bij verkiezingen 2014

Op 26 februari 2014

De parlementsverkiezingen van 25 mei 2014 worden enorm belangrijk voor het beleid in dit land de komende 5 jaar: blijven we verder aanmodderen of komt er nu eindelijk echt verandering? Ook in Diest wil de N-VA daarom met een sterke kandidaat aan deze verkiezingen deelnemen.

Jeroen Overmeer, lijsttrekker voor de N-VA bij de jongste gemeenteraadsverkiezingen in Diest, zal op 25 mei 2014 als 2de lijstduwer op de lijst voor het Vlaams parlement staan. Lijsttrekker is nationaal ondervoorzitter Ben Weyts, lijstduwer huidig Vlaams parlementslid en burgemeester van Dilbeek Willy Seghers.

 Jeroen Overmeer werkte 5 jaar (2008-2012) als woordvoerder van N-VA-voorzitter Bart De Wever en sinds 2013 is hij aan de slag als kabinetschef algemeen beleid van Vlaams vice-minister-president Geert Bourgeois. Bij de gemeenteraadsverkiezingen in Diest boekte Jeroen Overmeer als nieuwkomer met 1.118 voorkeurstemmen het 3e beste resultaat van alle politieke partijen. Als gemeenteraadslid in Diest voert hij de oppositietroepen aan tegen de roomsroodgroene coalitie van burgemeester Laurys.

 Jeroen Overmeer: “Met Ben Weyts heeft de N-VA een heel sterke lijsttrekker. Ik wil hem zo goed mogelijk ondersteunen zodat we ook in Vlaams-Brabant de grootste partij kunnen worden en zo de broodnodige verandering in dit land een stap dichterbij brengen. Met de ervaring die ik nu als kabinetschef in de Vlaamse regering opgebouwd heb, kan ik de N-VA-ploeg voor het Vlaams parlement inhoudelijk goed ondersteunen. Bovendien zou het mooi zijn mocht onze afdeling van Diest binnenkort ook in het parlement vertegenwoordigd zijn, zodat we ook in Brussel de belangen van de Diestenaren en de Vlaams-Brabanders kunnen verdedigen. Ik kijk er naar uit om samen met de hele afdeling van Diest stevig campagne te voeren de komende maanden.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is