Aan alle 3782 Diestenaren: Doe meer met uw stem

Op 15 november 2012

3.782 Diestenaren stemden op 14/10 voor de N-VA in Diest. Dat zijn 3.782 Diestenaren die om verandering vragen. Wel, de N-VA zál wegen op het Diestse beleid! Voor het eerst in Diest kunnen we dat doen met een zeer stevige basis. Met de steun van 3.782 Diestenaren. Daarom vragen we u om verder mee te werken aan de uitbouw van de N-VA in Diest, actief of als steunend lid. Als we Diest echt willen veranderen, hebben we u hard nodig.  

PRAAT MET ONS
N-VA Diest reikt de hand naar alle verenigingen die in Diest en in de deelgemeenten actief zijn. Wij gaan heel graag de dialoog aan met jullie. Heeft u suggesties voor een beter Diesters beleid? Wilt u meepraten over standpunten en dossiers? De politiek luistert veel te weinig naar de mensen. Wij hebben de ambitie om dat WEL te doen.

WORD LID
Lid worden van N-VA Diest is heel eenvoudig. Stuur een mail met uw gegevens naar diest [at] n-va.be of bel naar onze secretaris, Renaat Rijnders (0499 16 18 74 of 013 33 56 88). Een hoofdlid betaalt 12,5 euro (een bijlid op hetzelfde adres slechts 2,5 euro). Bent u 30 jaar of jonger? Dan
betaalt u slechts 5 euro.  Als lid bent u als eerste op de hoogte van alle N-VA-activiteiten. U ontvangt wekelijks een digitale nieuwsbrief en maandelijks een ledenmagazine. U krijgt temrecht bij bestuursverkiezingen.

WERK ACTIEF MEE
Wilt u bestuurslid worden van N-VA Diest? Wilt u vrijwillig helpen bij activiteiten van N-VA Diest? Elk engagement is welkom. Aarzel niet om contact op te nemen!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is