«Raadslid Rijnders klaagt sluikstort op parking Boudewijnvest aan»

Op 22 februari 2017, over deze onderwerpen: Nieuws van de Gemeenteraad

bron: Het Laatste Nieuws, 22 februari 2017. p. 2017.

Op de gemeenteraad stonden slechts zeven punten op de agenda. Na de korte zitting kaartte raadslid Renaat Rijnders (N-VA) het zwerfvuil aan op de parking Boudewijnvest. «Eind januari heb ik foto’s genomen van het vuilnis en doorgestuurd naar de gemeente met de vraag het op te ruimen», zei Rijnders. «Waarom ligt het vuilnis er nog steeds en is mijn mail niet beantwoord?»

Schepen Bart Stals (DDS) reageerde. «Onze ploeg gaat elke dag op pad om controles te doen. Normaal wordt er op mails niet gereageerd als het probleem onmiddellijk kan verholpen worden. Uw mail hebben we blijkbaar over het hoofd gezien.»

Rijnders vroeg zich ook af waarom de glascontainers bij het zwembad zijn afgezet met nadarhekken. «Even verderop zijn werken bezig en Limburg.net vond het te lastig om er met hun brede vrachtwagens te draaien», antwoordde schepen Geert Cluckers (DDS). «Intussen heeft Limburg.net een kleinere vrachtwagen die er wel kan passeren om het glas te komen halen.» Rijnders merkte op dat hij nochtans grotere vrachtwagens had zien passeren langs de werken. (VDWT)

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is