Opstart Jong N-VA Diest-Scherpenheuvel-Zichem is een feit!

Op 17 maart 2020, over deze onderwerpen: Activiteiten & Afdelingswerking

Niemand minder dan Theo Francken en Allessia Claes kwam de opstart van Jong N-VA Diest Scherpenheuvel-Zichem kracht bijzetten dinsdagavond 10 maart in ‘De Ketel’. De Jong N-VA afdeling telt 8 leden, staat open voor alle geïnteresseerde jongeren en wil met voorzitter Toon Boone wegen op het jeugdbeleid in de twee gemeenten.

Dinsdagavond 10 maart 2020 vond in ‘De Ketel’ te Kaggevinne de opstart van Jong N-VA Diest-Scherpenheuvel-Zichem plaats. Toon Boone, student marketing in Hasselt werd verkozen als voorzitter. Kyara Seys is de nieuwe ondervoorzitter. Emma Boone zal de handen uit de mouwen steken als secretaris en Amina Bilal zal ervoor zorgen dat de financiën van Jong N-VA Diest Scherpenheuvel-Zichem niet ontsporen zoals de federale begroting doet.

De kersverse jongerenafdeling mocht Theo Francken en Allessia Claes ontvangen als sprekers, Allessia kwam eerst aan het woord en sprak over [onderwerp], Theo informeerde de jongeren daarna over [onderwerp].

“We voelden ons geroepen en gemotiveerd om de jongerenafdeling op te starten aangezien het na de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 meer dan duidelijk was dat zowel N-VA Diest als N-VA Scherpenheuvel-Zichem toe was aan wat verjonging en frisse ideeën” aldus Toon Boone kersvers voorzitter. “Ons doel is alle Vlaamsgezinde jongeren van Diest en Scherpenheuvel-Zichem tussen de 16 en 31 jaar te verenigen. We hebben allemaal brede en uiteenlopende interesses, maar daarnaast willen we wegen op het beleid omtrent de infrastructuur die in onze gemeenten aanwezig is voor jongeren.”

We zijn uiterst enthousiast en verwelkomen graag alle dynamische en positief ingestelde Vlaamse jongeren.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is